Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ » Εκδηλώσεις » 2005 » Σεμινάρια Οδηγών - Αθήνα
 
ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ τη νέα ΣΕΙΡΑ TOP & COMFORT class 400
 
 
Η εταιρεία Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος της EVOBUS ΕΛΛΑΣ για τα λεωφορεία SETRA στην Ελλάδα και Κύπρο, οργάνωσε σεμινάριο τεχνικής ενημέρωσης και οδικής ασφάλειας για τους ιδιοκτήτες και οδηγούς όλων των TOP & COMFORT class της σειράς 400.
Οι πωλήσεις των λεωφορείων SETRA τα δυο τελευταία χρόνια οδήγησαν τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της εταιρείας Σταματίου στην οργάνωση των σεμιναρίων αυτών. Απώτερος σκοπός ήταν η συνέχιση του σεβασμού προς τον πελάτη που αποτελεί εγγύηση των προσφερομένων υπηρεσιών και εχέγγυο για την περαιτέρω πορεία της εταιρείας Α. Σταματίου ΑΕΒΕ.
Με γνώμονα τον αριθμό των χρηστών λεωφορείων της σειράς 400 ανά γεωγραφικό διαμέρισμα στον Ελλαδικό χώρο, πραγματοποιήθηκαν δυο ολοήμερα σεμινάρια στις Σέρρες (αυτοκινητοδρόμιο Σερρών) και στην Αθήνα (πίστα Καρτ Αγ. Κοσμά), την 16η και την 19η Φεβρουαρίου αντίστοιχα.
Η εκπαίδευση (θεωρητική και πρακτική) έγινε από επαγγελματίες εκπαιδευτές και τεχνικούς Ελλάδος και Γερμανίας της εταιρείας EVOBUS για τα λεωφορεία SETRA. Από την EVOBUS GMBH παρόντες ήταν οι κ.κ. Kast, Stockl, Uhl, Scheiffele και από την EVOBUS ΕΛΛΑΣ οι κ.κ. Μαρκογιαννόπουλος, Πιαστόπουλος, Πρόφης, Κόκοτας Δ. και ο διευθυντής After Sales Service κ. Σακελαριάδης Γ.
Δεν πρόκειται απλά για την τεχνική ενημέρωση ενός καινούργιου λεωφορείου, αλλά για μια νέα γενιά οχημάτων.
Από το design ως τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και τις τεχνικές καινοτομίες, με τη σειρά 400 η SETRA παρουσίασε μια τελείως νέα άποψη για το τι σημαίνει λεωφορείο. Ο άριστος τρόπος με τον οποίο συνδυάζεται:
• η μέριμνα για τις ανάγκες του οδηγού
• η οικονομία στην χρήση
• η ασυμβίβαστη άνεση και ασφάλεια για τους επιβάτες
Έμφαση δόθηκε στο σύστημα EBS (το ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο σύστημα πέδησης στο λεωφορείο) στο ZF-AS Tronic (το ιδανικό σύστημα κίνησης για λεωφορεία με ηλεκτρονικά ελεγχόμενους πετρελαιοκινητήρες EDC και μοντέρνα τεχνολογία CAN), στον ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΑΕΡΙΣΜΟ του λεωφορείου και φυσικά στο έξυπνο σύστημα φρένων ESP που είναι πλέον στα στάνταρτ του λεωφορείου και αυξάνει την ασφάλεια του οχήματος σε επικίνδυνες καταστάσεις. Οι συμμετέχοντες (οδηγοί και ιδιοκτήτες) είχαν την ευκαιρία εκτός της θεωρητικής ενημέρωσης να κάνουν και την πρακτική εφαρμογή στα λεωφορεία που διετέθησαν μέσα στις πίστες.