Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ » Εκδηλώσεις » 2005 » Παράδοση Setra στον ΚΤΕΛ Λάρισας

 

Παράδοση 4 διώροφα SETRA S431 DT στο ΚΤΕΛ Λάρισας τον Μάρτιο του 2005 από την εταιρεία Α.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ
 
 
Σημαντική επένδυση πραγματοποίησε το υπεραστικό ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ, το οποίο προμηθεύτηκε 4 ολοκαίνουρια διώροφα SETRA. Το νέο διώροφο SETRA S 431 DT αποτελεί τη ναυαρχίδα της SETRA προσφέροντας υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, εξαιρετικά προσεγμένο φινίρισμα και πλούσιο εξοπλισμό, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τον οδηγό. Τα συγκεκριμένα λεωφορεία φέρουν κιβώτια ZF AS TRONIC, με ιντάρτερ ή με ρετάρντερ της VOITH. Επίσης έχουν όλα τα δισκόφρενα, φέρουν το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου των φρένων EBS, ABS, ASR, σύστημα υποβοήθησης της πέδησης (ΒΑ) και το κυριότερο, στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται το ESP(Electronic Stability Prgram).
Για την παράδοση των τεσσάρων λεωφορείων πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων του Ν. Λάρισας, η οποία ήταν μια χορηγία της εταιρείας Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ. Την εκδήλωση τίμησαν οι κ.κ. Δήμαρχος και Νομάρχης του Νομού Λάρισας και άλλες προσωπικότητες από τις πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.
Παρών ήταν και ο πρόεδρος της EVOBUS Ελλάς κ. Γεωργιάδης Νάρκισσος, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση καθώς και το πλήθος κόσμου- επιβάτες οι οποίοι θαύμασαν τα καινούρια λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν.
Την εκδήλωση κάλυψαν όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με μεγάλο ενδιαφέρον.
 
© Copyright 2008 Setra A.Stamatiou