Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ » Εκδηλώσεις » 2005 » Grand Prix

 

Setra Grand Prix 2005- NURNBURGRING
SETRA: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΓΝΩΣΗ- ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στο Nurnburgring της Γερμανίας, 1-3 Απριλίου 2005, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο SETRA Grand Prix, ένα γεγονός που αποτελεί όνειρο ζωής για όλους τους οδηγούς λεωφορείων απανταχού της γης. Οι συμμετέχοντες στο SETRA Grand Prix είχαν την ευκαιρία (σε θεωρητικά μαθήματα, αλλά κυρίως σε ασκήσεις πάνω στην πίστα) να αντιμετωπίσουν δεκάδες διαφορετικά προβλήματα και να μάθουν πολλά πράγματα. Συγκεκριμένα, 120 οδηγοί λεωφορείων από όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ διαγωνίστηκαν σε τρεις βασικούς τομείς: στην εκπαίδευση ασφαλείας (όπου έπρεπε να δείξουν την ικανότητα τους κατά την οδήγηση σε ολισθηρή επιφάνεια οδοστρώματος), στην οικονομική οδήγηση (όπου καλούνταν να οδηγήσουν σε μεγάλη ταχύτητα, καταναλώνοντας τη μικρότερη δυνατή ποσότητα καυσίμου) και στο τεστ δεξιοτήτων (όπου εξέταζαν την ικανότητα τους να αντιμετωπίσουν διάφορες δύσκολες καταστάσεις κατά την ώρα της οδήγησης).
Από την εκδήλωση δεν έλειψε και η Ελληνική συμμετοχή. Παρουσία του γενικού αντιπροσώπου των λεωφορείων Setra στην Ελλάδα και στην Κύπρο, του κ. Ανδρέα Σταματίου, διαγωνίσθηκαν ο κ. Θ. Καραμήτρος ( ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου UTC ΕΠΕ) και ο κ. Α. Ζαγανίδης. Και φυσικά την Ελλάδα τίμησε ο κ. Καραμήτρος λαμβάνοντας την 7η θέση μεταξύ των 121 οδηγών που διαγωνίσθηκαν.
Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, μια κορυφαία, μοναδική εκδήλωση στο χώρο του λεωφορείου, πανευρωπαϊκά προορισμένη να δημιουργήσει τους πιο ολοκληρωμένους οδηγούς και να συσφίξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της εταιρείας με τους πελάτες της. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους ανθρώπους της οικογένειας SETRA που εργάσθηκαν για τη διοργάνωση αυτού του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ που για όλους τους οδηγούς λεωφορείου αποτελεί όνειρο ζωής.