Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ » Εκδηλώσεις » 2006 » Κύπρος

 ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ SETRA KAI ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
 
Η εταιρεία Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ διαθέτοντας ένα από τα πιο αξιόπιστα λεωφορεία στην παγκόσμια αγορά εδώ και 17 χρόνια συμβάλλει σημαντικά στην αλλαγή των δεδομένων στο χώρο των μεταφορών στην Ελλάδα.
Ο κ. Σταματίου και οι συνεργάτες του αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, έχει αναπτύξει παράλληλα με την Ελλάδα, δραστηριότητα και στην Κύπρο, παρέχοντας τη δυνατότητα στο κυπριακό κοινό να γνωρίσει και να εμπιστευθεί τα λεωφορεία SETRA.
Η εταιρεία Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη σταθερή παρουσία της στην Κύπρο διοργάνωσε μια τριήμερη παρουσίαση του 12μετρου SETRA S 415 GT-HD δεξιοτίμονου, της σειράς Comfort Class 400.
Από τις 30 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου οι Κύπριοι επαγγελματίες σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα μοντέλα της SETRA. Λεωφορεία που ανταποκρίνονται στο έπακρο στις αξιώσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού οδηγού.
Η επιτυχημένη παρουσία στην Κύπρο του κ. Α. Σταματίου και Γερμανών εκπροσώπων από την EVOBUS GmbH επισφραγίσθηκε από μία υπόσχεση: τη συνέχιση της μοναδικής και πρωτοποριακής δραστηριοποίησης της εταιρείας στην Κύπρο όπως και στην Ελλάδα.