Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ » Εκδηλώσεις » 2007
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Παρουσίαση νέων μοντέλων λεωφορείων SETRA της σειράς TC 400 TopClass και ComfortClass στις 8, 9, 10 Οκτωβρίου 2004 στο Karting Center – Αγ. Κοσμά Αθήνα από την Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ γενική αντιπροσωπεία της EVOBUS ΕΛΛΑΣ για τα λεωφορεία SETRA στην Ελλάδα και Κύπρο.
Εγκαινιάσθηκε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο Karting Center Αγ. Κοσμά από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. ΑΔΑΜ ΡΕΓΚΟΥΖΑ, η μεγάλη έκθεση τουριστικών – υπεραστικών λεωφορείων SETRA της εταιρείας Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ.
Στόχος της Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ η προώθηση των νέων μοντέλων λεωφορείων SETRA TC 400 με νέες διαστάσεις στην κατασκευή ταξιδιωτικών λεωφορείων. Πρωτοπόρος στο είδος τους τα λεωφορεία SETRA είναι τα μοναδικά στα οποία τοποθετείται το νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθεροποίησης ESP στα Standard του οχήματος, ένα ενεργό σύστημα για την αύξηση της ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ εκμηδενίζοντας σχεδόν τον κίνδυνο ολίσθησης του λεωφορείου.
Στην κατασκευή της νέας αυτής σειράς δώθηκε ξεχωριστό βάρος στην οδική ασφάλεια του λεωφορείου (υψηλά συστήματα τεχνολογίας) στην εργονομική θέση του οδηγού, στην πρωτοφανή αίσθηση χώρου και άνεσης στον επιβάτη, αλλά και στο ολοκληρωμένο σύστημα αντιδιαβρωτικής προστασίας του λεωφορείου.
Το Design του λεωφορείου με την νέα στυλιστική γραμμή «LA LINEA» (βραβείο «iF design award 2002» στο Internationale Forumdesign – Ανόβερο) έρχεται να συμπληρώσει την υπεροχή και την διάκριση των λεωφορείων SETRA και τέλος, η μεγάλη γκάμα μοντέλων με μήκη λεωφορείων από 10,10 m έως 14,05 m καλύπτει τις οποιεσδήποτε ανάγκες του αγοραστή.
Η παρουσίαση της νέας σειράς λεωφορείων SETRA βρίσκει τις τουριστικές επιχειρήσεις προβληματισμένες, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, για το μέλλον του Τουρισμού στην Ελλάδα. Χρειάζεται να προηγηθούν αλλαγές και να γίνουν αποφασιστικά βήματα για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας σε πολλούς τομείς.
Πρώτο βήμα, σημαντικό για τους τουριστικούς μεταφορείς, επιτεύχθηκε προσφάτως με την επιδότηση ποσοστού 25% της αξίας αγοράς καινούργιου λεωφορείου από πλευράς του κράτους. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών λεωφορείων και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και την ασφαλή μαζική μεταφορά τόσου αυτού, όσο και του Εσωτερικού τουρισμού της χώρας.
Η εταιρεία Α. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕΒΕ διαθέτοντας ένα από τα πιο αξιόπιστα λεωφορεία στην παγκόσμια αγορά, εδώ και δέκα πέντε χρόνια στην Ελλάδα, συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη του τουριστικού μεταφορικού αλλά και υπεραστικού έργου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών του Τουριστικού κλάδου καθώς και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ
 
© Copyright 2008 Setra A.Stamatiou